Cadeaubon

Wat is er nu leuker dan iemand een beleving cadeau geven? De cadeaubon van Bewust in Balans met Baukje is hiervoor ideaal. Je geeft daarmee een waardevol cadeau en creëert een blijvende herinnering.

Multifunctioneel

De cadeaubon is multifunctioneel. Je hebt keuze uit diverse massages, maar je kan hem ook verzilveren voor yogalessen, coaching en/of workshops. Daarmee heeft de ontvanger een vrije keuze in hoe hij of zij de bon wil gaan besteden*.

Prijs en geldigheidsduur

Je kunt zelf bepalen welke waarde je de bon wil geven, maar het minimum tarief bedraagt € 15,-. De bon is blijvend geldig.

Ophalen

Je kunt de bon ophalen in het centrum te Veldhoven. MailWhatsApp of bel 06-38897756 voor het maken van een afspraak. Het bedrag kun je overmaken op rekeningnummer NL08 KNAB 0256 5639 85 ten name van Bewust in Balans met Baukje o.v.v. “Cadeaubon” of door middel van een betaalverzoek voldoen.

Toesturen

Je kunt de cadeaubon ook laten opsturen. Maak daarvoor het gewenste bedrag inclusief €5,00 verzend- en verpakkingskosten over naar rekeningnummer NL08 KNAB 0256 5639 85 ten name van Bewust in Balans met Baukje o.v.v. “Cadeaubon” of vraag om een betaalverzoek. Denk er ook aan om het adres van de ontvanger en de gewenste ontvangstdatum te mailen of appen.

Let op: pas na ontvangst van de betaling wordt het pakje verzonden. Ik ben afhankelijk van de levertijd van PostNL en kan daarom geen garantie bieden op de ontvangstdatum.

De cadeaubon wordt altijd leuk verpakt en voorzien van een kleine attentie.

*met uitzondering van het aanbod van Dharma-Lotus en Ekãyano