Cadeaubon

Geef een massage cadeau!
Wat is er nu leuker dan iemand een beleving cadeau geven? De cadeaubon van Bewust in Balans is hiervoor ideaal. Je geeft daarmee een waardevol cadeau en creëert een blijvende herinnering.

Multifunctioneel
De cadeaubon van Bewust in Balans is multifunctioneel. Je hebt keuze uit diverse massages, maar kan hem ook verzilveren voor yogalessen, coaching en/of workshops. Daarmee heeft de ontvanger een vrije keuze in hoe hij of zij de bon wil gaan besteden*.

Prijs cadeaubon
Je kunt zelf bepalen welke waarde je de bon wil geven, maar het minimum tarief bedraagt € 15,-. De cadeaubon is blijvend geldig.

Cadeaubon ophalen
Je kunt de cadeaubon ophalen in de praktijk te Veldhoven. MailWhatsApp of bel 06-38897756 voor het maken van een afspraak. Het bedrag kun je contant voldoen, of overmaken op rekeningnummer NL08 KNAB 0256 5639 85 ten name van Bewust in Balans met Baukje o.v.v. “Cadeaubon”.

Cadeaubon laten toesturen
Je kunt de cadeaubon ook toe laten sturen. Maak daarvoor het gewenste bedrag inclusief €5,00 verzend- en verpakkingskosten over naar rekeningnummer NL08 KNAB 0256 5639 85 ten name van Bewust in Balans met Baukje o.v.v. “Cadeaubon”. Stuur me vervolgens een mail of WhatsApp zodat ik ook weet naar welk adres de bon verstuurd moet worden. Na ontvangst van de betaling wordt uiterlijk binnen 3 werkdagen je cadeaubon verstuurd.

De cadeaubon wordt altijd leuk verpakt en voorzien van een kleine attentie.

*met uitzondering van het aanbod van Dharma-Lotus en Ekãyano

Kerstdagen