Bananendadelkokoscake

Bananendadelkokoscake

Een heerlijk zoete cake. Vrij van gluten, zuivel en geraffineerde suiker.

In de blender:
• 3 rijpe bananen
• 75 gram dadels
• 3 eieren
• 200 ml amandelmelk

In een mengkom:
• 150 gram kokosmeel
• 1 theelepel baking soda
• 1 theelepel lijnzaad
• 1 theelepel chiazaad
• 2 eetlepels geraspte kokos
• Snufje zout

Verwarm de oven voor op 175 graden.

Kluts eerst de eieren schuimig en blender dan alle natte ingrediënten erdoor.

Meng de droge ingrediënten.

Meng daarna alles rustig door elkaar tot je een mooi mengsel hebt. Het wordt een stevig mengsel, maar als het te droog aanvoelt kun je er wat amandelmelk aan toevoegen.

Schenk het mengsel in een ingevette bakvorm en bak de cake in een uur gaar in de oven.

Download dit recept