Bedrijven

Voor werkgevers is een goede gezondheid van hun personeel een hoofdzaak. Slechte gewoontes als roken, piekeren, stress en weinig bewegen kosten veel geld. Een gezonde mindset, beweging en mindfulness dragen duurzaam bij aan arbeidsproductiviteit.

Balans op de werkvloer

Bewust in Balans kan een op maat gemaakt programma aanbieden waaronder bijvoorbeeld; mindfulness, massages, meditatiesessies, kantooryoga of individuele coachingsessies.

Mediteren

Te hoge stressniveaus worden in verband gebracht met een verhoogd risico op ziekteverzuim, minder goed presteren en uiteindelijk uitval. Regelmatig mediteren heeft bewezen gunstige effecten op stress.

De meditatiesessie start met een korte introductie. Daarna mediteren we 20 minuten in stilte. We sluiten af met een vragenronde en daarna kan iedereen weer helder en geconcentreerd aan het werk.

Kosten: €105,00 per sessie

Massage

Een massage draagt bij aan een ontspannen werkhouding. Fysieke klachten die ontstaan op de werkplek door langere tijd in min of meer dezelfde (slechte) houding zitten, de repeterende bewegingen door computer- en/of telefoongebruik, maar ook de werkdruk en de spanning die daardoor ontstaat in het lichaam, kunnen door een massage snel verholpen worden.

In een kwartier worden nek, schouders en bovenrug gemasseerd. Hiervoor hoeft de medewerker niet ontkleed te worden.

Kosten: €30,00 per persoon (minimaal 4 personen)

Mindfulness

Een korte mindfulness training kan al veel inzicht bieden in hoe je mind werkt en hoe kunt leren om je optimaal te concentreren. Een mindfulness workshop kan van een uur tot een halve dag duren. Ideaal voor een heidag of strategiesessie.

Kosten: €105,00 – €295,00 ongeacht de hoeveelheid deelnemers

Kantooryoga

Fysieke klachten die ontstaan op de werkplek door langere tijd in min of meer dezelfde (slechte) houding zitten, de repeterende bewegingen door computer- en/of telefoongebruik, maar ook de werkdruk en de spanning die daardoor ontstaat in het lichaam, kunnen door eenvoudige bewegingen snel verholpen worden.

Een yogasessie duurt ongeveer een half uur en vereist geen speciale kleding (alhoewel een rok misschien minder charmant is).

Kosten: €195,00 per sessie ongeacht de hoeveelheid deelnemers

Individuele coaching

De meeste problemen spelen zich op het emotionele vlak af.  Hoe weet je nu wanneer je fysieke klachten een emotionele oorzaak hebben? Dat doe je door jezelf te observeren. Ben je in staat om je eigen emoties op te merken en te ervaren of nemen je emoties een loopje met je en handel je er al naar voordat je ze hebt opgemerkt?

Een individuele sessie kan zowel op kantoor als in mijn praktijk gegeven worden.

Kosten: €100,00 per persoon

Voor een volledig op maat gemaakt programma of abonnement en voor meer informatie kun je contact opnemen via de mailWhatsApp of telefonisch via 06-38897756.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw en reiskosten. Alle benodigdheden worden door Bewust in Balans verzorgt. Ik vraag alleen om een rustige ruimte, water en thee en eventueel een beamer.

mindfulness