Begeleiding online

Heb je behoefte aan begeleiding, maar kun je de deur niet uit? Dan biedt Bewust in Balans je online begeleiding!

Boeddhistische begeleiding

Bewust in Balans begeleidt mensen bij spirituele ontwikkeling en bewustwording via de boeddhistische leer. Ik laat je ervaren wat balans is en reik je tools aan om zelf aan de slag te gaan en de balans te behouden.

Een van die tools is meditatie.

Meditatie

Meditatie is een fantastische tool om jezelf te observeren. Door jezelf steeds beter te leren kennen, ga je begrijpen waarom je doet wat je doet en als vanzelf zullen er dan gezondere patronen ontstaan.

Maar soms lukt het niet alleen of heb je informatie nodig om verder te komen met je beoefening. Daarbij kan ik je helpen. Zowel in de praktijk als online.

Begeleiding online

Een online consult bestaat altijd uit een gesprek en een gezamenlijke meditatie. Het is geen therapie en het werkt niet doelgericht naar een oplossing, healing of verlichting toe maar geeft je de mogelijkheid mét jezelf áán jezelf te werken. Door inzicht te verkrijgen in je eigen handelen, ga je vanzelf de balans herstellen.

Voel je behoefte aan deze vorm van begeleiding? Neem dan contact op via de mailWhatsApp of telefonisch via 06-38897756. Dan plannen we samen een sessie in.

Warme groet,
Baukje

Boeddhistische begeleiding