Dharma-Lotus ~ missie

Dharma-Lotus is een boeddhistische organisatie, een samenwerkingsverband tussen 5 praktijkhouders verdeeld over 6 locaties: (BredaOosterhoutArnhem en WolfhezeVeldhoven en Loon op Zand). In Viel-Saint-Remy, Frankrijk hebben we ons Retraitecentrum Ekãyano waar we retraites en cursussen aanbieden.

Onze missie

“Kom in Balans en Blijf in Balans”, daar gaat het bij Dharma-Lotus om. In een massage of sessie proberen we die balans te herstellen, in een meerdaagse cursus op Ekãyano leer je wat balans is en deze in jezelf te herkennen. Onze roots liggen in de boeddhistische Kum-nye en de Satipaṭṭhãna Sutta is deze visie perfect samengevat. Dit boeddhistische geschrift is de basis in alles wat wij doen, hoe we het doen, waarom we het doen zoals we het doen. De hele Dharma-Lotus missie is hierop geïnspireerd.
Zie het als een uitnodiging. Verwacht van ons geen prediking over hoe het moet, geen healing of valse beloften en geen zachte woorden en een schouderklopje. Het enige dat wij doen is jou de gelegenheid te geven in balans te komen en te blijven.

V.l.n.r.: Ivar, Monique, Paul, Nieky, Baukje en Peter (staat niet op de foto).

groep