Droom, Doel, Doen

Kerstkaart

Ik had een droom

Ik droomde van een mooie praktijkruimte waar ik met massage, meditatie en gezonde voeding mensen begeleid naar een stressvrij en gezond leven. Ik droomde van een ruimte waar ik yoga- en meditatieretraites kan geven en ik droomde van een leven als zelfstandig ondernemer met voldoende vrijheid om te blijven studeren en genieten…

Van droom naar doel

Inmiddels is mijn praktijk Bewust in Balans al dik 2 jaar een feit en sinds dit jaar heb ik dankzij het samenwerkingsverband met Dharma-Lotus toegang tot het prachtige retraitecentrum Ekãyano in Frankrijk. Mensen weten mij te vinden voor een massage, meditatielessen, voedingsadviezen, retraites en lezingen.

Van doel naar doen

Tot nu toe combineerde ik mijn werkzaamheden als Body & Mind coach met mijn baan als Marketing & Sales coördinator bij RVS Marketing, maar vanaf januari ga ik als zelfstandig ondernemer verder.

Vrijdag 21 december is mijn laatste werkdag in loondienst en daarna geniet ik van de kerstvakantie met mijn lief en mijn kinderen. Vanaf donderdag 3 januari 2019 leef ik mijn droom verder en jullie zijn van harte welkom om deelgenoot te worden van mijn avonturen via Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram en mijn nieuwsbrief.

Ik wens jullie prachtige feestdagen en dat al jullie dromen mogen uitkomen in 2019!

Warme groet,
Baukje