Over mij

Baukje

Mijn pad begon tijdens een 10-daagse Vipassana retraite. Ik liep daar keihard tegen mezelf aan. Al mijn overtuigingen, mijn weerstand en onbalans ben ik tegen gekomen. Het begin van de ontwikkeling naar wie ik werkelijk ben.

Ik volgde diverse opleidingen om de balans te herstellen, specialiseerde me in Oosterse massagetechnieken en yoga en bestudeer (nog steeds) de boeddhistische filosofie. In die jaren heb ik heel wat ballast van me afgegooid. Mijn hoogsensitiviteit veranderde van negatieve kwetsbaarheid, naar vreugdevolle openheid.

Vanuit deze openheid benader ik jou als cliënt. Alles mag en kan er zijn zonder oordeel. Ik laat je zien en voelen wat er in jou gebeurt om je vervolgens de weg te wijzen naar heling en balans.

Bewust in Balans met Baukje

Bij Bewust in Balans met Baukje kom je terug in balans door middel van lichaamswerk en de boeddhistische leer. Zodat je je weer vrij en gelukkig voelt.

Het doel van alles dat ik aanbied is het leven leren ervaren via het lichaam. De massage, yoga, meditatie en coaching zijn technieken die je dit op verschillende manieren leren. Door de combinatie van die technieken leer je dat wanneer je lichaam signalen geeft in de vorm van vermoeidheid, kwalen en ziekte er een onbalans is tussen lichaam, geest en energie. Waardoor je vervolgens de balans kunt herstellen met inzet van de juiste technieken en de balans kunt behouden door de inzichten daaruit te integreren.

Deze website gebruikt cookies voor marketingdoeleinden. Cookie beleid