Coaching

Ik werk met de boeddhistische manier van coaching. Dit is geen therapie en het werkt niet doelgericht naar een oplossing, healing of verlichting toe maar geeft je de mogelijkheid mét jezelf áán jezelf te werken. Door inzicht te verkrijgen in je eigen handelen, ga je vanzelf de balans herstellen.

Hoewel tijdens deze coaching sessies ook gepraat wordt ligt de nadruk op het energetische werk: massageyoga en meditatie. Voelen en ervaren.

Baukje

Boeddhistische coaching

De meeste problemen spelen zich op emotioneel vlak af. Hoofdpijn (fysiek) wordt vaak veroorzaakt door stress (emotioneel). Je kunt proberen door met praten (mentaal), de hoofdpijn weg te krijgen, maar je zal merken dat dat niet lukt. Een emotioneel probleem kun je niet mentaal oplossen en een mentaal probleem kun je niet emotioneel oplossen. Eenvoudig gezegd: een wiskundesom kun je niet oplossen met verdriet.

Fysieke en emotionele klachten

Hoe weet je nu wanneer je fysieke klachten een emotionele oorzaak hebben? Dat doe je door jezelf te observeren. Ben je in staat om je eigen emoties op te merken en te ervaren of nemen je emoties een loopje met je en handel je er al naar voordat je ze hebt opgemerkt?

Het ontstaan der emoties en de wet van oorzaak en gevolg zijn de belangrijkste thema’s die aan bod komen. Het doel is in balans komen en in balans blijven.

Massage en meditatie sessie

Elke sessie kan anders zijn, maar we beginnen altijd met een gesprek. Aan de hand daarvan kijken we of massage of meditatie op dat moment de beste techniek is om balans te ervaren. Door opmerkzaam te blijven tijdens de massage of meditatie, ga je bronnen van onbalans in jezelf ontdekken en daar kun je vervolgens aan werken.

Een sessie bestaat dus altijd uit een gesprek en een massage en/of meditatie en je krijgt oefeningen (yoga en meditatie) en voedingsadvies mee voor thuis.

60 minuten – €55,00
90 minuten – €82,50
120 minuten – €110,00
180 minuten – €165,00

Walk and talk

Wandelen is een fantastische manier om terug bij je eigen natuur te komen. Soms is dat in stilte, soms door een gesprek. Tijdens een walk and talk sessie gaan we er samen op uit. Als je in gesprek wil, kan ik je aan de hand van de boeddhistische filosofie uitleg geven. Ik kan jou vragen stellen, of juist alleen maar een luisterend oor bieden. Net wat er nodig is om jouw balans te herstellen.

60 minuten – €55,00
90 minuten – €82,50

Deze website gebruikt cookies voor marketingdoeleinden. Cookie beleid

Content is protected. Right-click function is disabled.