Yoga

Yoga is meer dan alleen oefeningen op de mat. De uiterlijke vorm is beweging, maar de innerlijke oefening is voelen en ervaren.

Chronische stress en trauma uit zich emotioneel in gevoelens van angst, depressie, verdriet, boosheid, hulpeloosheid en frustratie. Lichamelijk uit het zich als ongemak, vermoeidheid, pijn, verkramping, zwakte en ziekte.

Door je lichaam en handelingen te observeren, je bewust te worden, kun je patronen die gekoppeld zijn aan de emotie gaan herkennen.

Heling vindt plaats bij bewustwording.

Wat yoga je brengt

  • rust en balans in lichaam en geest
  • een betere lichaamshouding en lenigheid
  • een betere zithouding (tijdens de meditatie)
  • patronen en blokkades herkennen en oplossen
  • inzicht krijgen in de samenwerking tussen lichaam en geest
  • jezelf beter leren kennen

Natuurlijk is hiervoor oefening vereist. Je moet leren wat een puur lichamelijke blokkade is en wat een emotionele blokkade is. Met dagelijks 10 minuten oefenen kun je al heel veel bereiken en de combinatie van yoga met meditatie versnelt het proces.

Bij een privé-yogasessie, leer ik je diverse houdingen waarin je blokkades kunt herkennen en leert oplossen. Je krijgt inzicht in de samenwerking tussen lichaam en geest. Omdat we één op één werken, krijg je precies datgene wat jij nodig hebt aangeboden. De oefeningen kun je vervolgens thuis blijven doen.

Verder zijn er wekelijkse lessen en yoga-dagen waarbij je in een klein groepsverband met houdingen en meditatie aan de slag gaat.

Yogales

Deze yogales is voor iedereen geschikt. Of je nu ervaren of onervaren, lenig of stijf, dik of dun, man of vrouw bent, yoga is voor iedereen!

De groepen zijn klein (max. 6) waardoor de individuele aandacht groot is.

Kosten: Een strippenkaart van 10 lessen kost €135,00 (13,50 per les). Een losse les kost €15,00. De les duurt een uur en na afloop is er tijd voor thee.

Dinsdagochtend 10.00 – 11.00 uur
Donderdagavond 20.00 – 21.00 uur (VOL)
Er zijn geen lessen in de schoolvakanties.

De donderdagavondgroep is momenteel vol. Voor nieuwe leerlingen zijn er alleen nog losse lessen te boeken wanneer er plaats vrij is.

Yoga en meditatiedag

Deze yoga en meditatiedag staat in het teken van het verhogen van de levensenergie. Met de juiste oefeningen versterken we de vitale levensstromen en daarmee kom je terug in balans.

De yogahoudingen en meditaties laten je zien waar er mogelijk blokkades zitten en of deze fysiek, mentaal of emotioneel zijn. Ben je vrij van blokkades? Dan stroomt de levensenergie, Prana, vrij door je hele lichaam. Daar gaan we deze workshop aan werken!

De workshop wordt gegeven door Marianne en Baukje.

10.00 – 11.30 meditatie en yoga
11.30 – 12.00 pauze en lezing
12.00 – 13.00 meditatie en yoga
13.00 – 13.30 pauze
13.30 – 15.00 meditatie en yoga

Datum: Zaterdag 21 januari 10.00 – 15.00 uur

Kosten: €75,00. Inclusief e-werkboek.

Privé les

Het is ook mogelijk om een individuele yogales te boeken. Fijn als je net begint, maar ook juist wanneer je je verder wil verdiepen. Ik leer je diverse houdingen waarin je blokkades kunt herkennen en leert oplossen. Je krijgt inzicht in de samenwerking tussen lichaam en geest. Omdat we één op één werken, krijg je precies datgene wat jij nodig hebt aangeboden. De oefeningen kun je vervolgens thuis blijven doen.

Deze website gebruikt cookies voor marketingdoeleinden. Cookie beleid

Content is protected. Right-click function is disabled.