Yoga

Yoga is meer dan alleen oefeningen op de mat. De uiterlijke vorm is beweging, maar de innerlijke oefening is voelen en ervaren.

De achterliggende filosofie van deze yoga is dat bijna elk lichamelijk ongemak wordt veroorzaakt door een energetische blokkade.

Het doel van de yoga is:

  • rust in het fysieke en energetische lichaam
  • een betere lichaamshouding en lenigheid
  • een betere zithouding tijdens de meditatie
  • blokkades vinden en oplossen
  • inzicht krijgen in de herkomst van de blokkade
  • je fysieke en energetische lichaam beter leren kennen

Fysiek of energetisch

Natuurlijk zal het lichaam eerst getraind moeten worden. Het moet soepel en krachtig worden en daarvoor moet je regelmatig oefenen. Als na vier maanden dagelijkse oefening blijkt dat de houding niet volledig lukt, is de blokkade bijna altijd energetisch. Bijna altijd, want het kan voorkomen dat de yogahouding niet uitgevoerd kan worden door een fysieke beperking. Om deze energetische blokkades in jezelf te gaan (h)erkennen, beginnen en eindigen we elke les met een korte meditatie.

Yogales

Deze yogales is voor iedereen geschikt. Of je nu ervaren of onervaren, lenig of stijf, dik of dun, man of vrouw bent, yoga is voor iedereen!

De groepen zijn klein (max. 6) waardoor de individuele aandacht groot is.

Kosten: Een strippenkaart van 10 lessen kost €135,00 (13,50 per les). Een losse les kost €15,00. De les duurt een uur en na afloop is er tijd voor thee.

Dinsdagochtend 10.00 – 11.00 uur (VOL)
Donderdagavond 20.00 – 21.00 uur (VOL)
Er zijn geen lessen in de schoolvakanties.

De groepen zijn momenteel vol. Voor nieuwe leerlingen zijn er alleen nog losse lessen te boeken wanneer er plaats vrij is.

Yoga en meditatiedag

Deze yoga en meditatiedag staat in het teken van het verhogen van de levensenergie. Met de juiste oefeningen versterken we de vitale levensstromen en daarmee kom je terug in balans.

De yogahoudingen en meditaties laten je zien waar er mogelijk blokkades zitten en of deze fysiek, mentaal of emotioneel zijn. Ben je vrij van blokkades? Dan stroomt de levensenergie, Prana, vrij door je hele lichaam. Daar gaan we deze workshop aan werken!

De workshop wordt gegeven door Marianne en Baukje.

10.00 – 11.30 meditatie en yoga
11.30 – 12.00 pauze en lezing
12.00 – 13.00 meditatie en yoga
13.00 – 13.30 pauze
13.30 – 15.00 meditatie en yoga

Data:
Zaterdag 8 oktober 10.00 – 15.00 uur
Zaterdag 21 januari 10.00 – 15.00 uur

Kosten: €75,00. Inclusief e-werkboek.

Privé les

Het is ook mogelijk om een individuele yogales te boeken. Fijn als je net begint, maar ook juist wanneer je je verder wil verdiepen. Omdat we één op één werken, krijg je precies datgene wat jij nodig hebt aangeboden.

Deze website gebruikt cookies voor marketingdoeleinden. Cookie beleid

Content is protected. Right-click function is disabled.