Massage

Massage haalt je uit je hoofd en brengt je terug in je lijf. Door met aandacht in je lichaam aanwezig te zijn, wordt je geest rustiger en kom je terug in balans.

Massagetherapie

De massage bestaat uit een verzameling van Oosterse massagetechnieken en energetisch werk. Ik werk hierbij op en met de energiebanen, spieren, weefsels, meridianen, chakra’s en drukpunten. Het lichaam geeft feilloos aan waar blokkades zitten. Aan mij om daar de juiste energie naartoe te sturen, zodat je lichaam ermee aan de slag kan.

Je hebt keuze uit drie verschillende massages: Energetische massage, dieptemassage en yogamassage. De massages werken therapeutisch en brengen je zowel fysiek als mentaal en emotioneel in balans.

Energetische massage

Massage is meer dan alleen spieren losmaken. Het is de basis van lichaamsgerichte aandacht die ook terugkomt in de meditatie en yoga. Deze Energetische massage kun je dan ook zien als een meditatieve massage.

Deze massage laat alle stress uit je lichaam wegstromen door zachte aanraking, lange strijkbewegingen, pulsen, trillen, wiegen en energetisch werk. Ik werk hierbij op het fysieke én energetische lichaam, zodat beide tot rust komen door de aangename massage en wiegende bewegingen.

Deze massage wordt over de kleding heen gegeven.

60 minuten – €58,00 (vanaf 1-8-2024 €60,00)

Dieptemassage

Deze stevige massage bestaat uit Oosterse massagetechnieken en energetisch werk die ingezet worden om het zelfherstellend vermogen van het lichaam aan het werk te zetten. Het lichaam geeft feilloos aan waar blokkades zitten. Aan mij om daar de juiste energie naartoe te sturen, zodat je lichaam ermee aan de slag kan.

De dieptemassage is dus gericht op een betere energiedoorstroming van het lichaam, het soepel maken van de spieren en het in balans komen van het lichaam en geest. Door gebruik te maken van verschillende technieken zoals kneden, schudden, drukken, strijken en energetisch werk gaat de energie stromen en worden afvalstoffen afgevoerd waardoor je zowel fysiek als mentaal ontspant.

Deze massage wordt met olie op de blote huid gegeven.

60 minuten – €58,00 (vanaf 1-8-2024 €60,00)
90 minuten – €87,00 (vanaf 1-8-2024 €90,00)

Yogamassage

Ik gebruik in mijn centrum drie technieken om in balans te komen; massage, meditatie en yoga. De yogamassage is een combinatie van deze drie.

Bij deze massage breng ik jouw lichaam in verschillende (eenvoudige) yogahoudingen. Tijdens het stretchen worden de spieren gemasseerd en met pulsen, trillen en energetisch werk losgemaakt zodat ze ontspannen. Je leert de grenzen van je lichaam en geest kennen zodat je kunt loslaten waar kan en accepteren waar nodig. Zodat je zowel fysiek als mentaal kunt ontspannen.

Bij de yogamassage draag je een soepele broek en t-shirt/top.

60 minuten – €58,00 (vanaf 1-8-2024 €60,00)

Deze website gebruikt cookies voor marketingdoeleinden. Cookie beleid