Winkel


Abonnement voor een les per week

Een abonnement voor de yogales óf de Sangha kost €42,50 per maand voor een les per week. De prijs is op basis van 40 weken per jaar. Hierin zijn alle vakanties en vrije dagen verrekend. Het abonnement wordt via automatische incasso geïncasseerd en loopt door tot opzegging. De opzegtermijn is twee maanden en dient schriftelijk te worden overlegd. Abonnementen zijn persoonlijk en niet overdraagbaar. 

Met een abonnement is je plaats wekelijks gereserveerd. Je hoeft je niet meer in te schrijven per les. Als je een keer niet kunt komen, kun je de les inhalen op een ander tijdstip. Bovendien krijg je korting op de meditatiegroepen op zondag.


Abonnement voor twee lessen per week

Een abonnement voor twee yogalessen of een yogales én de Sangha per week kost €80,00 per maand. De prijs is op basis van 40 weken per jaar. Hierin zijn alle vakanties en vrije dagen verrekend. Het abonnement wordt via automatische incasso geïncasseerd en loopt door tot opzegging. De opzegtermijn is twee maanden en dient schriftelijk te worden overlegd. Abonnementen zijn persoonlijk en niet overdraagbaar. 

Met een abonnement is je plaats wekelijks gereserveerd. Je hoeft je niet meer in te schrijven per les. Als je een keer niet kunt komen, kun je de les inhalen op een ander tijdstip. Bovendien krijg je korting op de meditatiegroepen op zondag.


Strippenkaart (Yoga en Sangha)

Een strippenkaart van 10 lessen kost €135,00 en is een jaar geldig vanaf de aankoopdatum. Strippenkaarten zijn persoonlijk en niet overdraagbaar. 

Na aankoop kun je 10 lessen vooruit boeken. Lessen dienen zelf ingepland te worden en kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos geannuleerd worden.


E-workshop Boeddhisme voor Beginners

Mijn eerste kennismaking met de boeddhistische leer was tijdens een 10-daagse Vipassana retraite. Een paar jaar later reisde ik met een kleine studiegroep ‘In de Voetsporen van de Boeddha’ door India en Nepal. Deze educatieve, boeddhistische pelgrimage was voor mij de basis van mijn latere opleiding.

Met al mijn verzamelde kennis heb ik een e-workshop geschreven om de beginselen van het boeddhisme uit te leggen. Deze workshop bestaat uit een document met uitleg over het ontstaan van het boeddhisme, de basis van de filosofie in tekst en ingesproken lessen en een concentratiemeditatie audioles. Het bevat eigenlijk alles om de basis van boeddhisme te begrijpen en ermee aan de slag te gaan.

Kosten: €12,50. Na betaling stuur ik je de e-workshop toe.

Bestelformulier voor abonnement, strippenkaart en e-workshop


Totaal


Cadeaubon

Een verjaardag, feestdagen, zomaar…cadeautjes geven is leuk! Maar spullen hebben we vaak al meer dan genoeg. Bij mij kun je een cadeaubon aanschaffen voor het volledige aanbod. Je kiest zelf het bedrag (vanaf €15,00) en de bon is blijvend geldig. Na betaling stuur ik je de bon mooi ingepakt toe. Wil je de cadeaubon liever komen ophalen? Vul dan de kortingscode OPHALEN in. Of neem dan contact met me op via de mailWhatsApp of telefonisch via 06-38897756. Dan stuur ik je een betaalverzoek plannen we een afhaalmoment.

Bestelformulier voor cadeaubon
Verzendkosten € 4,00
TotaalOp alle overeenkomsten met Bewust in Balans zijn de Algemene Voorwaarden (waaronder het annuleringsbeleid) en het Privacybeleid van toepassing.

Deze website gebruikt cookies voor marketingdoeleinden. Cookie beleid