Balans

Prana is levensenergie. En daar kun je niet genoeg van hebben.

Massage

Massage, liefdevol lichamelijk contact en de daardoor ontstane energie (Prana), brengen je weer terug in balans. Ontspannen en zacht en tegelijk vol energie en kracht.

Ik geef massages waarbij je zowel lichamelijk als geestelijk ontspant. Afhankelijk van waar jouw lichaam behoefte aan heeft kan ik een ontspanningsmassage, dieptemassage, of yoga massage geven. Een combinatie is ook mogelijk.

Meditatie

Je kunt bij mij één op één meditatiesessies boeken, maar ik organiseer ook meditatieavonden en -trainingen volgens de boeddhistische dharma. Hou de bezigheden in de gaten of volg me op Facebook voor de komende evenementen.

Massage/meditatie home event

De gastvrouw/heer zorgt voor de locatie, eten, drinken en genodigden en ik geef massages en/of meditatieles. Iets voor jou? Neem dan eens contact op.

BBB-Abonnement

Wil jij ook graag gezonder leven? Lukt het je niet om dagelijks te bewegen, gezond te eten, te sporten en te ontspannen? Kortom; heb jij hulp nodig om een nieuwe levensstijl aan te leren?

BBB staat voor Bewust in Balans onder Begeleiding en is een abonnement op begeleiding naar een bewuste en gezonde levensstijl. Lees meer…

Mail of bel 06-38897756 voor meer informatie en het maken van een afspraak.

Warme groet,

Baukje