Balans

Prana is levensenergie. En daar kun je niet genoeg van hebben.

Massage

Massage, liefdevol lichamelijk contact en de daardoor ontstane energie (Prana), brengen je weer terug in balans. Ontspannen en zacht en tegelijk vol energie en kracht.

Ik geef massages waarbij je zowel lichamelijk als geestelijk ontspant. Afhankelijk van waar jouw lichaam behoefte aan heeft kan ik een ontspanningsmassage, dieptemassage, of yogamassage geven. Een combinatie is ook mogelijk.

Meditatie

Je kunt bij mij één op één meditatiesessies boeken, maar ik organiseer ook meditatie avonden en meditatietrainingen volgens de boeddhistische dharma. Hou de bezigheden in de gaten of volg me op Facebook voor de komende evenementen.

Coaching

Wanneer je fysieke problemen hebt, dan los je deze op fysiek niveau op. Heb je emotionele problemen, dan los je deze op emotioneel niveau op. Een wiskunde-som los je immers ook niet op met verdriet of andersom. De boeddhistische coachingstechniek (Swedana) legt dan ook de nadruk op het ontstaan van emoties en de wet van oorzaak en gevolg. Hoewel bij de Swedana ook gepraat wordt ligt de nadruk op het energetische werk.

Een coachingstraject bestaat uit gesprekken in combinatie met massage, voedingsadvies, yoga en/of meditatie.

Balans op de werkvloer

Ook voor werkgevers is een goede gezondheid van hun personeel een hoofdzaak. Slechte gewoontes als roken, vet eten, piekeren en weinig bewegen kosten veel geld. Gezonde voeding, beweging en mindfulness verlagen ziekteverzuim en dragen duurzaam bij aan arbeidsproductiviteit.

Ik kan een op maat gemaakt programma aanbieden, passend bij jouw bedrijf en personeel. Neem contact op voor meer informatie en een kennismakingsgesprek.

Mail of bel 06-38897756 voor meer informatie en het maken van een afspraak.

Kijk in de kalender voor openstaande plaatsen voor boekingen.

Warme groet,

Baukje