Balans

We streven allemaal naar balans. Het gevoel van geluk en liefde. Voldoende energie en vrede. Helaas zijn we vaker uit dan in balans en ervaren veel mensen langere tijd milde tot ernstige stress met soms een burn-out tot gevolg.

Langdurige stress heeft een kwalijke invloed op je lichaam en geest. Kom terug in balans met massage, meditatie, yoga en coaching.

Massage

Massage, liefdevol lichamelijk contact en de daardoor ontstane energie (Prana), brengen je weer terug in balans. Ontspannen en zacht en tegelijk vol energie en kracht.

Ik geef massages waarbij je zowel lichamelijk als geestelijk ontspant. Afhankelijk van waar jouw lichaam behoefte aan heeft kan ik een ontspanningsmassage, dieptemassage, of yogamassage geven. Een combinatie van deze drie is ook mogelijk.

Meditatie

Je kunt bij mij één op één meditatiesessies boeken en ik organiseer meditatieavonden en -trainingen voor groepen. Hou de bezigheden in de gaten of volg me op Facebook voor de komende evenementen.

Yoga

Kum-nye yoga is geschikt voor iedereen die yoga op een meditatieve manier wil beoefenen en dus bereid is naar zichzelf te kijken en aan zichzelf te werken.

De uiterlijke vorm van de oefeningen is beweging, maar de innerlijke oefening, de essentie van Kum-nye, is altijd voelen. Lees meer

Coaching

Fysieke problemen los je op fysiek niveau op. Emotionele problemen los je op emotioneel niveau op. Een wiskunde-som los je immers ook niet op met verdriet of andersom. De boeddhistische coachingstechniek (Swedana) legt dan ook de nadruk op het ontstaan van emoties en de wet van oorzaak en gevolg. Hoewel bij de Swedana ook gepraat wordt ligt de nadruk op het energetische werk.

Een coachingstraject bestaat uit gesprekken in combinatie met massage, yoga en/of meditatie. Lees meer

Maak online een afspraak of neem contact op via de mailWhatsApp of telefonisch via 06-38897756.