Massagesessie

Bijna elk lichamelijk ongemak wordt veroorzaakt door een energetische blokkade die voortkomt uit een conditionering.

Massage kan je helpen om je bewust te worden van deze blokkades.

Fysieke en emotionele klachten

De meeste problemen spelen zich op emotioneel vlak af. Hoofdpijn (fysiek) wordt vaak veroorzaakt door stress (emotioneel). Je kunt proberen door met praten (mentaal), de hoofdpijn weg te krijgen, maar je zal merken dat dat niet lukt. Een emotioneel probleem kun je niet mentaal oplossen en een mentaal probleem kun je niet emotioneel oplossen. Eenvoudig gezegd: een wiskundesom kun je niet oplossen met verdriet.

Hoe weet je nu wanneer je fysieke klachten een emotionele oorzaak hebben? Dat doe je door jezelf te observeren. Lichaamswerk is hier uitermate geschikt voor. Je lichaam vertelt je namelijk precies waar blokkades zitten.

Massage Bewust in Balans met Baukje 3
De massagesessie

Een massagesessie bestaat altijd uit een gesprek en een massage en je krijgt oefeningen (yoga en meditatie) en voedingsadvies mee voor thuis. Het is geen therapie en het werkt niet doelgericht naar een oplossing, healing of verlichting toe maar geeft je de mogelijkheid mét jezelf áán jezelf te werken. Door inzicht te verkrijgen in je eigen handelen, ga je vanzelf de balans herstellen.

Hoewel bij deze sessie ook gepraat wordt ligt de nadruk op het energetische werk: massageyoga en meditatie. Voelen en ervaren.

120 minuten – €100,00
180 minuten – €150,00

Maak online een afspraak of neem contact op via de mailWhatsApp of telefonisch via 06-38897756.