Yogamassage

De Kum-nye  gebruikt drie tools om in balans te komen; massage, meditatie en yoga. De yogamassage is een combinatie van deze drie.

Yogamassage 10

Yoga draagt bij aan een leven in balans. Door het lichaam in verschillende houdingen te brengen, leer je met aandacht en vol overgave aanwezig te zijn. Je wordt op alle vlakken flexibeler.

Massage zorgt voor soepele weefsels, zoals de huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten. Het stimuleert de bloedsomloop en de meridianen waardoor je meer energie en een soepeler lichaam krijgt en in balans komt.

Yogamassage

Bij deze massage breng ik jouw lichaam in verschillende yogahoudingen. Tijdens het stretchen worden de spieren gemasseerd en met pulsen en schudden losgemaakt zodat deze ontspannen. Je ervaart waar jouw blokkades zitten en leert de grenzen van je lichaam en geest kennen.

Tijdsduur en prijs

Deze massage duurt 60 minuten. Voor meer comfort tijdens de massage trek je een soepele broek en een shirt of topje aan.

60 minuten – €50,00

Maak online een afspraak of neem contact op via de mailWhatsApp of telefonisch via 06-38897756.

Liever een zachte oliemassage? Dan is de ontspanningsmassage iets voor jou! Juist liever een stevige massage? Kies dan voor de dieptemassage. Kijk voor meer informatie op de desbetreffende pagina.