Hartchakra Meditatie

Het hartchakra wordt gezien als centrum en middelpunt van ons chakrastelsel en staat voor liefde en mededogen.

De liefde van het hartchakra is van een heel ander soort als die van het tweede chakra die meer met seksualiteit en passie te maken heeft. Deze liefde is universeel, ongebonden en vrij.

We gaan ons hartchakra in balans brengen door middel van deze prachtige meditatie.

Reactie van een deelnemer:

Dankjewel voor jouw meditatie gisteren; het was mijn eerste mooie ervaring; energie te voelen stromen, liefdevol, respectvol en bewust mijn ademhaling en lijf voelen, onder jouw professionele begeleiding.

Door het hartchakra in balans te brengen open je jezelf voor het geluk van alles en iedereen. Je voelt je verbonden met het universum. Een eenheid in plaats van een individu.

Lees meer over deze liefde in mijn blog.

Hartchakra Meditatie

Elke Hartchakra Meditatie workshop heeft een thema. Het eerstvolgende thema is mededogen. Ik vertel je over de boeddhistische betekenis van mededogen, waarna we geïnspireerd op het thema de meditatie ingaan.

De Hartchakra Meditatie van Karunesh is gebaseerd op meditaties uit het Soefisme. Hij bestaat uit zes fases waarvan de eerste vier uit eenvoudige bewegingen bestaat. Je wordt door mij en de muziek begeleid en we sluiten af met een zittende meditatie en een diepe ontspanning.

Kosten: €25,00 p.p.

Locatie: Dorpstraat 173A Veldhoven
Datum: Nog te bepalen

Voor meer informatie kun je contact opnemen via de mailWhatsApp of telefonisch via 06-38897756.

Hartchakra meditatie