Swedana

Bewust en aandachtig leven zorgt voor zowel een mentaal, emotioneel als fysiek gezond lichaam.

Ik help je bij de bewustwording van je leefstijl en het stap voor stap wijzigingen aanbrengen zodat je handvatten hebt om in balans te komen en te blijven.

Boeddhistisch coachen

Swedana is de boeddhistische manier van coachen. Het is geen therapie en het werkt niet doelgericht naar een oplossing, healing of verlichting toe maar geeft je de mogelijkheid mét jezelf áán jezelf te werken. Door inzicht te verkrijgen in je eigen handelen, ga je vanzelf de balans herstellen.

Hoewel bij Swedana ook gepraat wordt ligt de nadruk op het energetische werk: massageyoga en meditatie. Voelen en ervaren.

Boeddhistische coaching
Swedana

De meeste problemen spelen zich op emotioneel vlak af. Hoofdpijn (fysiek) wordt vaak veroorzaakt door stress (emotioneel). Je kunt proberen door met praten (mentaal), de hoofdpijn weg te krijgen, maar je zal merken dat dat niet lukt. Een emotioneel probleem kun je niet mentaal oplossen en een mentaal probleem kun je niet emotioneel oplossen. Eenvoudig gezegd: een wiskundesom kun je niet oplossen met verdriet.

Fysieke en emotionele klachten

Hoe weet je nu wanneer je fysieke klachten een emotionele oorzaak hebben? Dat doe je door jezelf te observeren. Ben je in staat om je eigen emoties op te merken en te ervaren of nemen je emoties een loopje met je en handel je er al naar voordat je ze hebt opgemerkt?

Coaching

Een consult bestaat altijd uit een gesprek en een massage en/of meditatie en je krijgt oefeningen (yoga en meditatie) en voedingsadvies mee voor thuis.

90 minuten – €75,00
120 minuten – €100,00
180 minuten – €150,00

Maak online een afspraak of neem contact op via de mailWhatsApp of telefonisch via 06-38897756.