Meditatieavond

Mensen die bij mij in de praktijk komen weten inmiddels dat meditatie een belangrijk onderdeel is van het traject. Misschien wel het belangrijkste!

Mediteren is het neutraal observeren van dat wat er is. Zonder voorkeur of afkeer, zonder begeerte of aversie, zonder oordeel. Door je gedachten, reacties en lichamelijke sensaties neutraal te observeren, scherp je je zintuigen en je mind. Hierdoor word je meer en meer bewust van wie je werkelijk bent en waarom je doet wat je doet.

Twee keer per maand organiseer ik een meditatieavond. Na een korte introductie starten we met Anãpãnasati meditatie. De mindfulness van de ademhaling. Deze meditatie is zeer geschikt voor beginners, dus aarzel niet om te komen als je nog nooit gemediteerd hebt. 

De avond is op basis van Dãna (vrijwillige donatie). De deur is open vanaf 19.15 uur en de meditatie start om 19.30 uur. We mediteren 45 minuten in stilte. Na afloop is er tijd voor thee en een gesprek.

Wacht niet te lang met inschrijven want er is plaats voor slechts 8 personen. Wanneer de avond vol is, kom je op de wachtlijst. Als er een plaats vrijkomt, laat ik je dat zo snel mogelijk weten.

Kosten: Deze avond is op basis van Dãna (vrijwillige bijdrage).

Adres: Dorpstraat 173A, 5504 HE Veldhoven

Aankomende meditatieavonden:

Dinsdag 20 augustus Aanmelden
Dinsdag 10 september Aanmelden
Dinsdag 24 september Aanmelden

Dinsdag 8 oktober Aanmelden
Dinsdag 22 oktober Aanmelden
Dinsdag 5 november Aanmelden
Dinsdag 19 november Aanmelden
Dinsdag 3 december Aanmelden
Dinsdag 17 december Aanmelden

Voor meer informatie kun je contact opnemen via de mail of telefonisch via 06-38897756.

Meditatieavond-BiB