Speciaal voor Internationale Yogadag op 21 juni deed ik in mijn yogaklassen de zonnegroet. Traditioneel wordt deze 108 keer gedaan, maar ik dacht: als we hem nou eens met z’n allen een keer doen, dan wordt het vast een mooie zomer! Zoals je hebt gemerkt, is dat gelukt. Misschien een beetje té goed 😉

De zonnegroet (Surya Namaskar) is een serie van houdingen die achter elkaar gedaan wordt. Ik maakte er een filmpje van. Je vindt hem op de verschillende socials (InstaFBTikTokYouTube). Hier en ook op LinkedIn plaats ik regelmatig stukjes over het boeddhisme, meditatie en yoga.

E-boeken

Schrijven is een hobby van me en het delen van kennis is dat ook. Die twee combineer ik dan ook graag. Ik schreef al een e-workshop Boeddhisme voor Beginners, een e-werkboek Chakra Yoga en een e-werkboek Meditatietraining. Deze e-boeken zijn recent geüpdatet. Nieuw is het e-boek Verhalen uit de Sangha. Je vindt ze in de winkel.

Heb je de live training bijgewoond of het e-boek al eerder aangeschaft? Dan kun je de nieuwste versie kosteloos aanvragen door een mailtje te sturen.

Vakantie

Deze week hebben de groepen hun laatste lessen voor de zomerstop tot maandag 19 augustus. Zij kunnen thuis met de videolessen aan de slag. Mijn zomervakantie is van 15 juli t/m 5 augustus. De agenda in augustus loopt al aardig vol. Wil je jouw favoriete plekje alvast reserveren, dan kan dat via de online agenda.

Een hele fijne zomer en tot ziens!
Liefs, Baukje