Contact

Provincialeweg 74a
5503 HJ Veldhoven
06-38897756
info@bewustinbalansmetbaukje.nl
KvK 66041309
BTW NL001464272B45

Copyright©2024 Bewust in Balans,
alle rechten voorbehouden

Een bezoek aan Baukje voor yoga of massage maakt je even helemaal los, in je hoofd en in je lijf.

Angelique Koeter
Ik heb met Baukje een 5-daagse retraite gedaan bij de Ekâyano. Veel yoga en meditatie, wandelen in stilte in de prachtige omgeving van Viel-Saint-Remy en natuurlijk af en toe lekker kletsen. Baukje gaaf genoeg aandacht aan allerlei vragen en kwaaltjes van ieder van ons. Zij is behulpzaam, zorgzaam en heel professioneel. Ik heb veel geleerd tijdens die dagen. Deze retraite was zeer waardevol voor mij.

Alina Rijkers
Baukje weet bij elke massage mijn ``knoop``punten te ontwarren, mijn energiebanen weer lekkerder te laten stromen. Een verademing als ik weer bij haar ben geweest!! Een echte aanrader voor wie het ``onderhoud`` van zijn/haar lichaam ook erg belangrijk vind!!

Margo
Warm, professioneel en gedreven, Baukje kan je zeker helpen om meer in balans te komen!

Nieky Crins
Heerlijke massages, professionele aanpak, en voldoende kennis en ervaring om je verder te kunnen helpen naar jou zoektocht naar balans

Monique Sleumer
Ik heb een massage gehad ik voel me weer als nieuw. Ze masseert met een fijne inergie. Echt een aanrader

Paul Teunissen
Een actieve uitdagende yoga les, waarbij je op zoek gaat naar je grenzen. Niet om ze te verleggen, maar om ze te verkennen. Zodat je jezelf steeds beter leert kennen.

Jill Peeters
De massages van Baukje zijn fantastisch! Je voelt meteen de energie stromen en je voelt je daarna echt als herboren! Als je eenmaal bent geweest, boek je meteen de volgende. Voor mij en mijn vrienden en buren is dit inmiddels een 6-wekelijkse afspraak geworden bij mij op locatie. En iedere keer weer wordt er gevochten om een plekje, dat zegt genoeg toch?

Sophie Wouters
Bewust in Balans” professioneel! De hulpvraag werd vakkundig geïnventariseerd waarna duidelijk de aanpak werd uitgelegd. De behandeling was professioneel en gaf zeker het verwachte resultaat. Baukje's werkwijze had de juiste balans in een prettige omgeving De aangereikte tools hebben zeker hun waarde. Een duidelijke aanrader.

Pieter van Ooijen
Baukje weet als geen ander hoe ze moet masseren. Ze vindt direct de “ knopen” en pakt deze vakkundig aan. Daarnaast zorgt ze er ook voor dat je je heerlijk kunt ontspannen.

Petri Willems
Ik kom iedere keer weer ontspannen en uitgerust van de mat af. Het heeft mij van bepaalde pijnen verlicht en weet de juiste krachten te gebruiken.

Lisette Gruijters
Als ondernemer is het soms lastig om de goede balans te vinden tussen werken en ontspannen. Baukje helpt me met tips en advies om die balans te krijgen en te houden. Ze doet haar naam echt eer aan, zij zorgt voor mijn bewuste balans!

Martine Paulusse
Baukje laat je voelen waar de spanning zit en vervangt die met haar massages door ontspanning.

Bianca Kuijpers
Na een uurtje op de massagemat bij Baukje voelt het alsof je een minivakantie hebt gehad.

Wendy Verhouden
Afgelopen zondag een heerlijke hart chakra meditatie gehad! Wat maakt zo'n sessie veel los! Een echte aanrader! SUPER! dankjewel Baukje

Caroline van der Ven
2 weken geleden voor de eerste keer bij Baukje geweest voor een diepte massage. Perfect afgestemd op wat ik op dat moment nodig had. Ik kom zeker terug. Namaste....

Marysia van Eijk
Vanmiddag heerlijk uur doorgebracht bij Baukje op de massagemat. Fantastische handen en een vakkundig verhaal. Deze ontspanning met helende werking moet iedereen zich af en toe gunnen!

Eefje Maessen
Massages bij Baukje heerlijk! Echt even een cadeautje voor jezelf. Baukje laat de energie in je lichaam weer stromen. Zeker een aanrader!

Inka Wijnands-de Waal
Hele fijne dieptemassage gehad bij Baukje echt een aanrader. Heb meteen weer een afspraak gemaakt voor volgende maand

Chantal vd Voort
Heel inspirerend wat Baukje allemaal doet. Ik ben voor een eerste kennismaking bij haar gestart met een lezing over Boeddhisme. Daarna mezelf opgegeven voor Meditatie, Yoga en nu Massagelessen. Elke keer weer verrast door de mooie inzichten en heldere uitleg. Dikke aanrader dus !

Hans Lentz
Enorm geholpen door Baukje. Haar massages hebben ervoor gezorgd dat mijn lijf zich sneller kon herstellen na Corona. Baukje weet wat ze doet, voelt je lijf goed aan en handelt hier naar. Professioneel, maar ook met aandacht en gevoel. Echt heel erg fijn.

Rick van de Meerendonk
Afgelopen weekend genoten van een workshop masseren. Niet te moeilijk maar wel effectief en dat is wat mij nu zo aanspreekt. Door deze ervaring ook direct mijn beeld van een massage op de grond kunnen laten varen. Want ik dacht dat kan toch niet zo ontspannen zijn als op een verwarmde tafel. Maar het was zelfs beter. Verwarmd op de grond met dubbel zoveel ruimte. Hierdoor heb je dus ook de ruimte om door beweging je lichaam weer te laten stromen.

Tosca
Voor de eerste keer een massage gehad bij Baukje. Een dieptemassage die ook op energetisch gebied diep gaat, in een hele fijne praktijkruimte, door een fijn mens. Aanrader!

Hetty Schampers
De meditaties en de lessen daarvan zijn erg nuttig voor mij.

Renate Smit
De yoga en meditatiedag die ik volgde voelde écht als een cadeautje aan mezelf. Het programma was een mooie afwisseling tussen diverse werkvormen. De begeleiding professioneel en prettig, een aanrader dus.

Miriam Jager
Wat kijk ik uit naar de massages door Baukje. Naast dat ze mijn lichaam weer ontspannen laat voelen, doet ze dat ook met mijn hoofd. De fijne en leerzame gesprekken maken deze 1,5 uur helemaal compleet.

Mayke Heitling
Voor wat meer beweging en hopelijk een iets soepeler lijf ben ik in september vorig jaar begonnen met Yoga. Vooraf dacht ik, zou dat wel wat voor me zijn. Nou ik kan je zeggen dat is het zeker. In al die tijd nog geen les gehad die hetzelfde was. Nooit gedacht dat ik yoga zo leuk zo vinden en graag elke week weer terugkom.

Ans Habraken
Bij Baukje voel ik me heerlijk ontspannen en in zijn geheel gezien. De massage is heel fijn en prettig om te voelen en voor meer dan 100% te ontspannen, soms val ik bijna in slaap. Ik kan het aanraden aan iedereen om naar Baukje te gaan. Fijne sfeer en een luisterend oor. Wat wenst een mens nog meer.

Mieke
Een bezoek aan Baukje onthaast en zet de wereld even stil...

Janine
Vanmorgen voor het eerst een hartchakra meditatie bij Baukje mogen volgen. Ik wist totaal niet wat ik kon verwachten maar Baukje legt alles heel duidelijk van te voren uit. De eerste 5 min voelde nog een beetje onwennig aan maar daarna neemt je lichaam het over en zit je heerlijk in de flow. Afgesloten met een lekker kopje thee. Wat een heerlijk start van je zondag!

Carly
Gisteren een heerlijke hartchakra meditatie gehad bij Baukje. Zo fijn dit, wat maakt dit veel bij je los. Dank je wel

Chantal