Het lichaam herinnert zich alles. Emotionele blokkades, waar je soms helemaal niet bewust van bent, zijn fysiek aanwezig. Dit merk je bijvoorbeeld aan je lichaamshouding, spierzwakte of juist spierspanning, die altijd pijnlijke schouder, onderrug, knie… je lichaam vertelt een verhaal, maar luister je er ook naar?

Het grootste deel van de tijd zitten we in ons hoofd op een stoel. Met alle gevolgen van dien. Het lichaam moet steeds harder gaan roepen om je te bereiken tot een fysieke klacht groot genoeg is zodat je het niet meer kunt negeren. Is het dan te laat? Nee, nooit!

Verantwoordelijkheid

Met yoga en meditatie kun je altijd beginnen. Hoe je lichaam ook voelt. Je hebt er alleen motivatie en wat discipline voor nodig. Je moet de verantwoordelijkheid willen nemen voor je eigen lijf en leven.

Yoga en meditatie brengen je terug in verbinding met je lichaam en je gevoel. Terwijl je je bewust wordt van je ademhaling en je lichaam, laat je gedachten los en creëer je een gevoel van kalmte en helderheid. Dit heeft positieve effecten op zowel de geestelijke als de lichamelijke gezondheid.

Wil je eens een les meedoen? Dat kan! Kijk in de activiteitenkalender voor de verschillende lessen en mogelijkheden.

Energetisch werk

Nieuw is de energetische massage. Of eigenlijk heeft de voorheen Vedische massage een transformatie gehad 😉 De energetische massage is een massage die over de kleding heen gaat. Ik werk hierbij met zachte aanraking, lange strijkbewegingen, pulsen, trillen, wiegen en energetisch werk.

De energetische massage kun je dan ook zien als een meditatieve massage. Ik werk hierbij op het fysieke én energetische lichaam, zodat beide tot rust komen door de aangename massage en wiegende bewegingen.

Wil je nog graag een massage of individuele sessie boeken? Er zijn nog maar enkele plaatsen vrij tot de zomervakantie van 15 juli t/m 5 augustus. Boek hier snel jouw afspraak.

PS: Wil je de Balansbrief voortaan in je digitale brievenbus ontvangen? Schrijf je dan hier in.