Het is herfst. Officieel loopt de herfst van 21 september tot en met 20 december. Volgens de klimatologische indeling is de herfst al op 1 september begonnen en duurt het seizoen tot met 30 november. Hoe dan ook is de natuur merkbaar begonnen met loslaten.

Ook voor ons is het tijd om de balans op te maken. Wat heeft de zomer je gebracht? Welke groei heeft er plaatsgevonden en wat heb je losgelaten? Wat wil je nog volbrengen de komende periode en waar wil je afscheid van nemen?

Groei en loslaten

Ik kijk terug op een fijne zomer. Ik ben op persoonlijk en spiritueel vlak gegroeid en heb daarbij oude pijn losgelaten en nieuwe inzichten gekregen. Deze kan ik weer doorgeven tijdens de lessen.

Volbrengen en afscheid nemen

De komende periode richt ik me vooral op een fijne werk-privé balans. Ik wil wat thuis wat klustaken volbrengen voordat de winter inzet. Verder neem ik afscheid van de massagecursus. Ik geef hem volgend jaar voor het laatst. Wil je nog profiteren van mijn kennis over energiebanen, spieren, weefsels, meridianen en drukpunten? Dan kun je nu nog één keer meedoen. Er zijn nog 4 plaatsen vrij. 

Veranderlijkheid

De donderdagavond yogagroep is vanaf het begin bijna voortdurend vol geweest. Daar is nu verandering in gekomen. Er liggen weer een paar matjes op nieuwe deelnemers te wachten!

De yogadag die ik een paar keer heb gegeven heeft ook een nieuw jasje gekregen. Hij staat volledig in het teken van de zeven chakra’s. Je moet er nog even op wachten, maar je kunt je vast inschrijven voor 18 mei 2024.

De natuur laat ons elke keer zien dat alles veranderlijk is. Niets blijft voor altijd. Dat geldt voor alle dingen, dieren en mensen. Daarom is het zo belangrijk om met aandacht in het leven aanwezig te zijn. Met aandacht in je lichaam en een kalme geest, geniet je meer van het hier en nu.

PS: Wil je de Balansbrief voortaan in je digitale brievenbus ontvangen? Schrijf je dan hier in.