Mijn eerste jaar als fulltime ondernemer

Bewust in Balans met Baukje eerste jaar als fulltime ondernemer
Een terugblik

Op 11 mei 2016 schreef ik ‘Bewust in Balans met Baukje’ in als onderneming bij de Kamer van Koophandel. Ik werkte toen 24 uur per week bij RVS Marketing en twee dagdelen in de week in mijn praktijk op de Dorpstraat 173 in Veldhoven.

In december 2017 ging ik 8 uur minder bij RVS werken en een dagdeel extra in de praktijk. Toen ook die praktijkuren te weinig bleken te zijn besloot ik te stoppen met mijn loondienstfunctie. 21 december 2018 was mijn laatste werkdag bij RVS en in januari 2019 werd ik fulltime ondernemer.

Een vooruitblik

Bewust in Balans is uitgegroeid tot een boeddhistisch centrum voor bewustwording en spirituele ontwikkeling. Een plek voor vertraging in de vorm van meditatie en yoga, ontwikkeling door workshops en lezingen en voor ontspanning en healing via massage en lichaamswerk.

Het nu

Mijn eerste jaar als fulltime ondernemer heeft mij ongelofelijk veel gebracht en ik ben erg blij dat ik de sprong heb gewaagd om 100% voor mijn bedrijf te gaan. Ik kan met een goed gevoel terugkijken op een succesvol ondernemersjaar en ik ben dankbaar voor iedereen die mij hierin heeft gesteund en voor alle cliënten die hun vertrouwen aan mij geschonken hebben.

Ik verheug mij op de ontwikkelingen die ik het komende jaar in gang ga zetten en ga realiseren. Met veel plezier ga ik aan de slag met alle mooie bezigheden die voor 2020 op de planning staan en de nieuwe uitdagingen die op mijn pad komen.

Jullie zijn van harte welkom om deelgenoot te worden van mijn avonturen via FacebookLinkedInTwitterInstagram en mijn nieuwsbrief.

Ik wens jullie fantastische feestdagen en een zowel zakelijk als privé succesvol 2020!

Warme groet,
Baukje