Mijn ondernemersverhaal: van Detail naar Balans

Mijn ondernemersverhaal: van Detail naar Balans

Het is vandaag de #DagvandeOndernemer! Mooie gelegenheid om je mijn ondernemersverhaal te vertellen.

In mei 2016 begon ik mijn eigen praktijk Bewust in BalansWat weinig mensen weten, is dat ik al veel langer ondernemer ben. Mijn eerste bedrijf startte ik in 2007.

Modeatelier Detail

Ik heb van kinds af aan al affiniteit met kleding, stoffen en accessoires en was altijd in de weer met stofjes en lapjes. Logischerwijs volgde ik de opleiding Mode en Kleding. Ik behaalde mijn diploma en ben in de modedetailhandel gaan werken. Zodoende merkte ik dat goed passende kleding moeilijk te vinden is. Zelf moest ik bijvoorbeeld altijd mijn broeken korter maken. Daarnaast maakte ik voor mijn eigen kinderen en voor mijzelf unieke kleding. Ik was ook erg handig in het herstellen en vermaken van kleding en toen ik daarvoor steeds vaker verzoeken kreeg van vrienden en familie, ben ik Modeatelier Detail gestart.

Na een aantal veranderingen in mijn leven besloot ik te stoppen met mijn atelier en inmiddels maak ik alleen nog fantasykostuums voor mij en mijn kinderen en doe ik wat kleine verstel klusjes voor mezelf en vrienden in nood.

Handige Handen
Bewust in Balans

Na de sluiting van mijn bedrijf ging ik weer in loondienst werken en ondertussen startte ik een opleiding bij Dharma-Lotus.

In eerste instantie volgde ik de opleiding voor mijn eigen ontwikkeling, maar deze veranderde mijn leven dusdanig, dat ik mijn kennis en ervaring wilde delen met anderen. Eerst vanuit huis, maar al snel huurde ik een ruimte om te kunnen masseren en coachen.

Inmiddels is Bewust in Balans uitgegroeid tot een boeddhistisch centrum. Je kunt bij mij terecht voor massage, meditatie, yoga, coaching, workshops en retraites.

Handige handen

Met mijn handen werken bleek dus echt mijn ding, maar uiteindelijk op een heel ander vlak.

De massages die geef zijn krachtig en liefdevol tegelijk. Ik maak gebruik van verschillende (Tibetaanse) massagetechnieken zoals kneden, schudden, drukken en strijken en tijdens de gehele massage is er contact, verbinding.

massage

Ook eens ervaren?

Mail of bel 06-38897756 voor meer informatie en het maken van een afspraak.

Kijk in de kalender voor openstaande plaatsen voor boekingen.

Warme groet,
Baukje